De bucket hats zijn weer in de mode!

Geplaatst op 18-11-2022

Wat is een bucket hat?

Een bucket hat is een hoed die wordt gedragen door zowel mannen en vrouwen. De bucket hat wordt gedragen door mensen om hun hoofd te beschermen tegen zon en regen. Bucket hats kunnen gemaakt worden van allerlei verschillende materialen, waaronder spijkerstof, stro, polyester en katoen. De hoedjes hebben een brede aflopende rand waardoor de zon en regen niet in je gezicht komen. Bucket hats zijn een populaire keuze voor activiteiten die zich buiten afspelen, ga bijvoorbeeld eens vissen, kamperen of wandelen met je favoriete bucket hat. Ze worden ook gedragen door rap artiesten, Je ziet de bucket hat tegenwoordig door een steeds groter publiek gedragen worden. De bucket hat lijkt dus weer helemaal terug in de mode te zijn! Kijk maar eens om je heen, je ziet de bucket hats werkelijk overal.

gratis Vrouw Met Gele Jas En Gele Emmer Hoed Stockfoto

Wat voor kleuren bucket hats zijn populair?

Bucket hats zijn er in allerlei kleuren, waaronder zwart, wit, rood, blauw, groen en bruin. Ze kunnen ook worden gevonden in prints zoals plaid en camouflage. De bovengenoemde kleuren zijn ook gelijk de meest populaire kleuren. Kijk goed welke kleuren passen bij je outfit voordat je een nieuwe bucket hat gaat kopen. Er zijn online ontzettend veel aanbieders van bucket hats dus kies zorgvuldig de leukste hoed uit! Winkel je liever fysiek? Ook geen probleem, zoals eerder in de tekst genoemd zie je de bucket hat steeds vaker terug in het straatbeeld. Fysieke winkels spelen daarop in door bucket hats in de etalage uit te stallen. Tijdens een middagje shoppen vind je dus zeker een passende bucket hat in een leuke kleur.

Hoe draag je een Bucket hat?

Er zijn verschillende manieren om een bucket hat te dragen. De meest gebruikelijke manier is om hem gewoon op je hoofd te zetten met de rand over je ogen getrokken. Dit biedt maximale bescherming tegen zon en regen. Ook is deze manier het makkelijkste te combineren met je andere kleding. Vrijwel iedereen met een bucket hat draag hem op deze manier. Je kunt de hoed ook achterstevoren dragen met de rand omhoog. Deze stijl is populair onder hiphop- en rap artiesten. Een deel van je haar blijft op deze manier zichtbaar. Wij vinden het echter het mooist om de bucket hat te dragen op de traditionele manier. Gewoon op je hoofd zetten dat ding!